مادربرد را می توان اصلی ترین و اساسی ترین قسمت از هر سیستم و کامپیوتر و یا گوشی موبایل دانست. این قطعه سخت افزاری، قطعه ای اساسی است که سایر قطعات بر روی ان سوار می شوند و روی ان کار می کنند. این قطعا است که با استفاده از سیم های داخلی خود، قطعات دیگر را به یکدیگر متصل می کند و ارتباط ان ها را برقرار می کند. وظیفه انتقال اطلاعات فی ما بین سایر قطعات نیز بر عهده همین قطعه اصلی و اساسی می باشد. بهتر است که همیشه تمامی قطعات یک سیستم با یکدیگر هم خوانی داشته باشند که در این میان مادربرد نیز بسیار مهم است که نه نسبت به سایر قطعات خیلی قوی تر، و نه خیلی ضعیف تر باشد.

انتخاب مادربرد ، یکی از تصمیمات مهم در زمان تهیه و یا ارتقاء یک کامپیوتر است .انتخاب فوق ، علاوه بر تاثیر مستقیم بر عملکرد فعلی سیستم ، بیانگر انعطاف سیستم در زمان ارتقاء نیز می باشد . قابلیت های فعلی یک کامپیوتر و پتانسیل های ارتقاء آن در آینده ، جملگی به نوع مادربرد انتخابی بستگی خواهد داشت . امروزه بر روی مادربردها ، پورت های پیشرفته ای نظیر  FireWare IEEE 1394و یا USB 2.0 و حتی کارت های ( تراشه ) صدای شش کاناله و کنترل های RAID وجود داشته که می توان از آنان در زمان ارتقاء سیستم و بدون نیاز به نصب امکانات جانبی دیگر ، استفاده بعمل آورد.

هر مادربردی دارای یک چیپ ست است. چیپ ست نوع پردازنده قابل قبول توسط مادربرد، نوع و ظرفیت رم و دستگاه‌های بیرونی و درونی قابل پشتیبانی توسط کامپیوتر را مشخص می‌کند. چیپست‌ها از نظر امکانات، بازدهی و پایداری بسیار متفاوت اند و بنابراین گزینه ای بسیار حیاتی در انتخاب مادربرد به حساب می‌آیند. متخصصان خوب، شناخت خوبی از چیپست‌ها دارند.

زماني كه اولين كامپيوتر شخصي در سال 1981 توليد شد، گذر گاه آن داراي هشت سيم بود كه به قطعات كامپيوتر اجازه مي داد در هر بار يك بايت (8 بيت) را با هم رد و بدل كنند. اين گذرگاه 8 بيتي (ISA ) آيزا نام گرفت. هنگامي كه در سال 1984، كامپيوترهايAT (Advanced Technology) به بازار عرصه شد داراي يك گذرگاه 16 بيتي بود. به اين ترتيب گذرگاه آيزا در اين سال به گذرگاه 16 بيتي تبديل شد كه به آن گذرگاه AT نيز مي گويند. اين گذرگاه با وجود قدمتي كه دارد به دلايل زير هنوز به گونه أي وسيع به كار مي رود: (1) سازگاري  (2) ضريب اطمينان (3) كارا بودن.

قیمت حافظه های RDRAM نسبت به حافظه های DDR دو برابر است. حافظه های RDRAM در حال حاضر با دو سرعت متفاوت ارائه میگردند: PC800 و PC1066. در صورت انتخاب پردازنده ای از نوع P4 که بر روی BUS با سرعت ۵۳۳ مگاهرتز اجراء می گردد، سرعت بیشتر پردازنده معیار اصلی انتخاب قرار گیرد. در زمان انتخاب حافظه، می بایست تعداد سوکت های DIMM و RIMM موجود بر روی مادربرد به همراه حداکثر حافظه قابل نصب بر روی آن دقیقا” بررسی گردد.

در مورد بردهای اصلی جزئیات بیشماری وجود دارد که این اطلاعات هنگام خرید گاه برای خریداران سردرگم کننده و مشکل ساز می شود، خصوصا مادربرد گیمینگ و حرفه ای. حال چنانچه برای جمع بندی و انتخاب به اطلاعات جامع تر و کامل تری نیاز دارید می توانید با مراجعه به قسمت محصولات سایت Poromix و انتخاب محصول مورد نظرتان ازاین اطلاعات بهره ببرید.

از بین این مسیرها، یک باس نقش بسیار مهمی در عملکرد کل سیستم دارد که پردازنده یا همان سی پی یو را به نورث بریج یا پل شمالی (North Bride) بر روی خود ‌مادربرد وصل می‌کند. این باس گذرگاه سمت جلو یا Front Side Bus (یا به اختصار FSB) نامیده می‌شود. FSB فقط از طریق یک باس واحد این انتقال را انجام می‌دهد. سرعت FSB معمولاً یکی از فاکتورهای تعیین کننده قیمت ‌مادربرد به حساب می‌آید.


بهترین برنامه های موبایلی های ,روی ,مادربرد ,گذرگاه ,قطعات ,، ,بر روی ,در زمان ,است که ,سایر قطعات ,حافظه هایمنبع

مادربرد چیست؟

معرفی برنامه لایکی

تعدادی از ترفند های پر کاربرد گوشی های ایفون

معروف ترین نسخه غیر رسمی تلگرام یعنی تلگرام طلایی

درباره vlc چه چیز هایی باید بدانیم؟

درباره تلگرام چه می دانید؟

معرفی محبوبترین شبکه اجتماعی ، نصب اینستاگرام

مشخصات

آخرین جستجو ها

صبرم سر اومد انجام بهترین طراحی دکوراسیون اداری سیستم های امنیتی و حفاظتی ارزان کده sse7en گستره ی وب تجویز انواع سمعک گوش Official Website Afsaranvelayat | وبسایت گروه جهادی افسران ولایت همه چی هر چی که بخوای